Julia

Owner of juulzz

MAG IK MIJ EVEN VOORSTELLEN?

Als eigenaaresse van Juulzz ben ik bezig met inkopen, foto's maken, sociaal media, website beheren en stylen. 

Dit alles vind ik super leuk om te doen! Helemaal als ik leuke nieuwe items vind!

Vanaf juni heb ik besloten om na 2 jaar een fysieke winkel te hebben alleen door te gaan met de online webshop van Juulzz. In deze nieuwe grote stap heb ik veel zin in! Bij Juulzz kan je naast sieraden en kleding ook te gekke cadeaus vinden zoals wijnflessen met leuke teksten.

Ik ben afgestudeerd als allround danseres en dansdocente. Inmiddels zijn er al veel leuke dansopdrachten voorbij gekomen zoals dansen bij 'Das Coen Und Sander fest' van radio 538, dansen in Parijs, een commercial voor VT wonen en in De Notenkraker, Coppelia en Don Quichot gedanst bij Het Nationaal Ballet. Ook geef ik graag dansles aan kids!

Passie voor styling

Tijdens mijn opleiding in Rotterdam heeft mijn oudste zus een winkel in Nieuwkoop geopend. Ik help haar zo vaak mogelijk als ik kan. We gaan altijd samen kleding ordenen en ik mag de winkel inrichten en stijlen. Zo is mijn passie voor styling van winkels, toffe etalages maken en sfeerfotografie ontstaan.

The Big Gifts

Samen met mijn moeder en zus heb ik een groothandel in cadeauartikelen en relatiegeschenken.The Big Gifts staat voor zelf ontworpen producten die met heel veel passie en liefde zijn ontworpen en samengesteld. Bijna alle producten zijn voorzien van een mooie of grappige tekst EN al onze producten zijn met een 'touch of gold' en dat is niet voor niks. Goud is het symbool van de zon. Wij hopen met onze cadeaus een zonnig en mooie bijdrage te leveren waar iedereen van geniet! Heb je als retailer interesse in de verkoop van onze producten of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Heb je als particulier interesse in onze producten kijk dan onder het kopje 'verkooppunten' voor de dichtsbijzijnde verkooppunten bij u in de buurt. Mocht je hier niet uitkomen willen we je hier uiteraard graag bij helpen.

Webshop | Populaire producten